Verkkopedagogiikka

Opetushenkilöstön kompetenssit ja tulevaisuuden oppimisverkostot

Pelioppimisesta kiinnostuneet saivatoman sivunsa, jossa työskentely tapahtuu aina kuukauden pajan pelijuonteen aiheen parissa. Tällä kertaa se on arviointi. Pajassa taas uusi asiantuntija esittelee oman peligenrensä ja tutkimusaiheensa. Lokakuussa genrenä on pöytäpelit. Mitä pöytäpelit antavat arvioinnille? Voiko pelaamalla antaa näytön? Jos voi, niin miten?

 

Pelisivuston:n idea on siinä, että

  1. pääsivulla keskustellaan aluksi yhdessä arvioinnista ja koetetaan saada eväitä omaan työhön. (in english) Tarivittaessa luodaan myös suomenkielinen foorumi rinnalle.
  2. Tämän jälkeen oppilaitosten jäsenet käyvät keskustelemaan omissa ryhmissään, mitä aihe (tällä kertaa arviointi) tarkoittaisi omassa oppilaitoksessa.
  3. Kun omassa ryhmässä on tuotu esiin omassa kontekstissa löytyneitä ideoita ja mahdollisia käytänteitä, ne tuodaan transformation and creation of knowledge-ryhmässä kaikkien käsiteltäväksi. Viimeistään silloin olisi hyvä käyttää englanninkieltä, koska mukana on osallistujia globaalisti

Kaiken tämän ulkopuolella voidaan käydä keskustelua pelioppimisesta taivaan ja maan välillä. Sivulla on linkki Diigo-ryhmään, joka on avoin kaikille ja tovottavasti täyttyy kiinostavista bookmarkeista ja alleviivauksista. Olisi mukava, jos merkitsette bookmarkinne tageilla. Tällä kertaa siis vaikka "peli" "arviointi". 

 

Perus ajatuksena on, että sivulla syntyisi ristipölytystä pelaajien, pelitutkijoiden, oppilaitosten, opettajien ja peliteollisuuden välillä. 

Edu-gamers on vielä pieni ryhmä, mutta kasvaa koko ajan. Tämä on pedagogien kädenojennus pelitutkijoiden ojennettuun käteen. Toivottavasti kosketuksesta syntyy Michelangelon kaltaista säkenöintiä.

Katselukerrat: 78

Kommentti

Sinun tulee olla Verkkopedagogiikka:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Verkkopedagogiikka

Pedagoginen täydennyskoulutus

Pedagogisen täydennyskoulutuksen Oppiminen ja opettaminen muuttuvissa ympäristöissä (OOMY) lukuvuoden 2011-2012 pääteemoina ovat verkko vaikuttamisen välineenä sekä koulun ja opettajuuden muuttuminen.

Osallistu yksittäisiin pajoihin tai suorita koulutuskokonaisuus (4-16 ov / 6-24 op), joka tukee kehittymistäsi työssäsi.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää!

Lue lisää koulutusohjelmasta!


Tapahtumat

Merkki

Lataa...

Oppaita ja opastusta välineisiin Mediapajasta

Halutko syventää teknistä osaamistasi? Otavassa on valittavana monia oppimispolkuja sosiaalisen median tiedottajakurssista aina audiovisuaalisen alan ammattitutkintoon saakka. Käytännössä ilmoittaudut yhdelle kurssille mutta voit poimia sisältöjä tarpeittesi mukaan.

Tutustu Mediapajaan!

Muut pajat

Muut pajat

Verkkopedagogiikan foorumi

SOMETU

Mediakasvatus.tv

© 2020   Created by Jukka Tikkanen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot