Verkkopedagogiikka

Opetushenkilöstön kompetenssit ja tulevaisuuden oppimisverkostot

Tämän vuoden Otavan pajoissa on mahdollisuus saada tukea oman pelipedagogiikan käyttöön omassa opetuksessa. Jokaisessa pajassa on oma peleihin liittyvä teemansa, aina eri peligenren mukaan. 

Tavoitteena on luoda ryhmä, jossa on mahdollisuus saada myös vertaistukea järjestettävissä webinaareissa omaan peliopetukseen. Webinaareissa opettajat kertovat omista peliopetuksensa ideoistaan ja suunnitelmistaan ja saavat apua osallistujilta. Mukaan otetaan myös pelisuunnittelijoita ja tutkijoita.

 

Syyskuun pajassa esitellään uusi suomalainen pelipedagogiikkasivusto, josta löytyy kaikki, mitä tarvitaan yhteistyöhön ja pelipedaan. Sivusto on jo luotu, mutta julkistaminen tapahtuu syyskuun pajassa. Sivusto on kaksikielinen ja mukaan pyritään vähitellen saamaan pelipedaosaajia yli rajojen. 

 

Sivuilta löydät ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset. Keskusteluihin kalastellaan ammattisuunnittelijoita ja tutkijoita. Pääosassa ovat peleistä kiinnostuneet opettajat. 

 

Tuleva lähiajan tavoite on tietysti tulla mukaan syvien metsien kätköihin Konnevedelle, jossa Pete ja Lauri ovat yhteistyössä osaajien kanssa kasanneet peleistä ja simulaatiosta kiinnostuneiden karkkikaupan, jossa on hyvää vapaasti jaossa. Tapahtuman aika on 31.8-2.9

 

 

Katselukerrat: 44

Kommentti

Sinun tulee olla Verkkopedagogiikka:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Verkkopedagogiikka

Pedagoginen täydennyskoulutus

Pedagogisen täydennyskoulutuksen Oppiminen ja opettaminen muuttuvissa ympäristöissä (OOMY) lukuvuoden 2011-2012 pääteemoina ovat verkko vaikuttamisen välineenä sekä koulun ja opettajuuden muuttuminen.

Osallistu yksittäisiin pajoihin tai suorita koulutuskokonaisuus (4-16 ov / 6-24 op), joka tukee kehittymistäsi työssäsi.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää!

Lue lisää koulutusohjelmasta!


Blogiartikkelit

Belcanto laulunopetusta Helsinki-Hyvinkää-Hämeenlinna

Lähettänyt: Inari Gebhard, 18. maaliskuu 2020 kello 15:07

Inarti Gebhard : Belcanto laulunopetusta

Lähettänyt: Inari Gebhard, 18. maaliskuu 2020 kello 15:00

Laulunopetusta Helsinki-Hyvinkää-Hämeenlinna

Lähettänyt: Inari Gebhard, 22. elokuu 2018 kello 17:29

CICERO Learning -uutiskirje 6/2011 – joulukuu

Lähettänyt: Hannu Linturi, 5. tammikuu 2012 kello 07:57

Tapahtumat

Merkki

Lataa...

Oppaita ja opastusta välineisiin Mediapajasta

Halutko syventää teknistä osaamistasi? Otavassa on valittavana monia oppimispolkuja sosiaalisen median tiedottajakurssista aina audiovisuaalisen alan ammattitutkintoon saakka. Käytännössä ilmoittaudut yhdelle kurssille mutta voit poimia sisältöjä tarpeittesi mukaan.

Tutustu Mediapajaan!

Muut pajat

Muut pajat

Verkkopedagogiikan foorumi

SOMETU

Mediakasvatus.tv

© 2020   Created by Jukka Tikkanen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot