Verkkopedagogiikka

Opetushenkilöstön kompetenssit ja tulevaisuuden oppimisverkostot

Kaikki syntyy kriisistä Tieteen päivät 2013 - Helsingin yliopistolla

Tämän vuotisten tieteen päivien yhteydessä julkaistiin teos nimeltä: Kaikki syntyy kriisistä (Gaudeamus). Tieteen päivien teemana oli "Kriisi - uhka ja alku". Teoksessa teemaa käsitellään usean tieteenalan luennoitsijan ja kirjoittajan toimesta. Kriisejä ei tarkastella vain kulttuurien nousuna ja tuhona tai politiikan ja talouden muutoksina, vaan edustettuina ovat myös yksilötason ilmiöt terveysongelmista tunne-elämän muutoksiin. Lisäksi tutkijat pureutuvat siihen, kuinka kriisejä on käsitelty mytologiassa, kirjallisuudessa ja historiankirjoituksessa. Oma lukunsa ovat prosessit luonnossa, jossa muutos ja kriisi ovat välttämätön osa kiertokulkua, tasapaino väliaikainen poikkeustila. Myös muutosten aikajänne on aivan toinen kuin ihmisen ja yhteiskunnan kriiseissä.

Tieteen päivistä 2013 lisätietoa sivustolta: http://www.tieteenpaivat.fi/tp2013/index.html Sivuston kautta voi katsella myös tallenteita päivien muutamista esityksistä ja luennoista.

Katselukerrat: 81

Vastaa tähän

Pedagoginen täydennyskoulutus

Pedagogisen täydennyskoulutuksen Oppiminen ja opettaminen muuttuvissa ympäristöissä (OOMY) lukuvuoden 2011-2012 pääteemoina ovat verkko vaikuttamisen välineenä sekä koulun ja opettajuuden muuttuminen.

Osallistu yksittäisiin pajoihin tai suorita koulutuskokonaisuus (4-16 ov / 6-24 op), joka tukee kehittymistäsi työssäsi.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää!

Lue lisää koulutusohjelmasta!


Blogiartikkelit

Belcanto laulunopetusta Helsinki-Hyvinkää-Hämeenlinna

Lähettänyt: Inari Gebhard, 18. maaliskuu 2020 kello 15:07

Inarti Gebhard : Belcanto laulunopetusta

Lähettänyt: Inari Gebhard, 18. maaliskuu 2020 kello 15:00

Laulunopetusta Helsinki-Hyvinkää-Hämeenlinna

Lähettänyt: Inari Gebhard, 22. elokuu 2018 kello 17:29

CICERO Learning -uutiskirje 6/2011 – joulukuu

Lähettänyt: Hannu Linturi, 5. tammikuu 2012 kello 07:57

Tapahtumat

Merkki

Lataa...

Oppaita ja opastusta välineisiin Mediapajasta

Halutko syventää teknistä osaamistasi? Otavassa on valittavana monia oppimispolkuja sosiaalisen median tiedottajakurssista aina audiovisuaalisen alan ammattitutkintoon saakka. Käytännössä ilmoittaudut yhdelle kurssille mutta voit poimia sisältöjä tarpeittesi mukaan.

Tutustu Mediapajaan!

Muut pajat

Muut pajat

Verkkopedagogiikan foorumi

SOMETU

Mediakasvatus.tv

© 2020   Created by Jukka Tikkanen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot