Verkkopedagogiikka

Opetushenkilöstön kompetenssit ja tulevaisuuden oppimisverkostot

Interaktiivinen opetus ja oppiminen -hanke Uuden toimintakauden avaustilaisuus ke 16.1.2013 klo 12.15-15.00, Seminaarinmäki, S212

Kohtaaminen ja oppiminen yleisötilaisuuden aiheina

Jyväskylän yliopiston monitieteinen opetuksen kehittämishankeInteraktiivinen opetus ja oppiminen jatkuu vuonna 2013. Uuden kauden ensimmäisessä yleisötilaisuudessa puhuvat professori Rupert Wegerif Exeterin yliopistosta Englannista aiheenaan ”Dialogic theory and higher education in the internet age” sekä kirjailija, FMAino Suhola teemalla "Läsnä vai paikalla - kohtaamisen viisaudesta". Tilaisuuden väliajoilla kuullaan erityispedagogiikan opiskelijoiden esittämää musiikkia.

Professori Wegerif on tunnettu dialogisen kasvatuksen ja teknologian tutkija. Luennossaan hän korostaa, kuinka dialogisen korkeakoulutuksen avulla opiskelijat voivat löytää oman äänensä ja tulla aktiivisiksi osallistujiksi dialogeissa, jotka tuovat merkitystä heidän elämäänsä.

Kirjailija Aino Suhola tunnetaan puolestaan pienen ihmisen ja suuren ihmisyyden asianajajana.

Luentokielinä ovat englanti (Wegerif) ja suomi (Suhola)

Tilaisuus taltioidaan moniviestimeen, josta se on katsottavissa sekä suorana lähetyksenä että tallenteena. Suoran lähetyksen osoite on:http://moniviestin.jyu.fi/ohjelmat/muut/interaktiivinen-opetus/suora. Tallenne julkaistaan tilaisuuden jälkeen; osoite löytyy hankkeen nettisivuilta.

Lisätietoja:

Pedagoginen koordinaattori Ulla Klemolaulla.klemola@jyu.fi , puh 040 8053340.

www.jyu.fi/interaktiivinen

 

OHJELMA

klo 12.15      Hankkeen ja tilaisuuden avaus, vararehtori Helena Rasku-Puttonen

klo 12.30      Dialogic Theory and Higher Education in the Internet Age, professori Rupert Wegerif, Univeristy of Exeter, UK

klo 13.30      Kahvit ja väliaikamusiikkia, Iina Volotinen ja Hanna Klemola

klo 14.00      Läsnä vai paikalla – kohtaamisen viisaudesta, kirjailija Aino Suhola

klo 15.00      Yleisötilaisuus päättyy

Interaktiivinen opetus ja oppiminen -hanke

Hankkeen avulla pyritään entistä vahvemmin kannustamaan yksittäisiä opettajia, opettajatiimejä ja laitoksia/yksikköjä jatkuvaan opetuksen kehittämiseen. Interaktiivisuuden lisääminen korkeakouluopetuksessa on osa Jyväskylän yliopiston strategiaa.

Hankkeen ensimmäinen toimintakausi oli lukuvuonna 2011-2012, jonka aikana opetuskäytänteitä kehittivät opettajat ja opiskelijat neljässä tiedekunnassa ja avoimessa yliopistossa.

Uudella toimintakaudella vuonna 2013 kehittäjäopettajia on mukana seuraavilta laitoksilta/yksiköistä: avoin yliopisto, bio- ja ympäristötieteiden laitos, historian ja etnologian laitos, ihmistieteiden metodikeskus, kauppakorkeakoulu, kielikeskus, kirjasto, liikuntakasvatuksen laitos, liikuntatieteellinen tdk, opettajankoulutuslaitos, psykologian laitos ja tietojenkäsittelytieteiden laitos.

Katselukerrat: 74

Vastaa tähän

Pedagoginen täydennyskoulutus

Pedagogisen täydennyskoulutuksen Oppiminen ja opettaminen muuttuvissa ympäristöissä (OOMY) lukuvuoden 2011-2012 pääteemoina ovat verkko vaikuttamisen välineenä sekä koulun ja opettajuuden muuttuminen.

Osallistu yksittäisiin pajoihin tai suorita koulutuskokonaisuus (4-16 ov / 6-24 op), joka tukee kehittymistäsi työssäsi.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää!

Lue lisää koulutusohjelmasta!


Blogiartikkelit

Belcanto laulunopetusta Helsinki-Hyvinkää-Hämeenlinna

Lähettänyt: Inari Gebhard, 18. maaliskuu 2020 kello 15:07

Inarti Gebhard : Belcanto laulunopetusta

Lähettänyt: Inari Gebhard, 18. maaliskuu 2020 kello 15:00

Laulunopetusta Helsinki-Hyvinkää-Hämeenlinna

Lähettänyt: Inari Gebhard, 22. elokuu 2018 kello 17:29

CICERO Learning -uutiskirje 6/2011 – joulukuu

Lähettänyt: Hannu Linturi, 5. tammikuu 2012 kello 07:57

Tapahtumat

Merkki

Lataa...

Oppaita ja opastusta välineisiin Mediapajasta

Halutko syventää teknistä osaamistasi? Otavassa on valittavana monia oppimispolkuja sosiaalisen median tiedottajakurssista aina audiovisuaalisen alan ammattitutkintoon saakka. Käytännössä ilmoittaudut yhdelle kurssille mutta voit poimia sisältöjä tarpeittesi mukaan.

Tutustu Mediapajaan!

Muut pajat

Muut pajat

Verkkopedagogiikan foorumi

SOMETU

Mediakasvatus.tv

© 2020   Created by Jukka Tikkanen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot